Συστατικά
Για τα κέικ
- 800 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 500 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 8 αβγά
- 800 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.σ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1/2 κ.γ. γαρίφαλο
- 1 κ.σ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κιλό κολοκύθα, τριμμένη και στυμμένη
Για το frosting
- 400 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 400 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.γ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για τη διακόσμηση
- 50 γρ. ζαχαρόπαστα λευκή
- 1/2 κ.γ. πράσινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
- 100 γρ. ζαχαρόπαστα μαύρη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com