Συστατικά
Για τη βάση
- 250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
- 100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για την κρέμα
- 1200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 κ.γ. χυμό λεμονιού
- 3 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 6 αβγά
- 2 κρόκους
- 1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο για το άλειμμα της ταρτιέρας
- μέλι, για σερβίρισμα
- καρύδια, για σερβίρισμα
- θυμάρι, φρέσκο, τα φύλλα του, για σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com