Κορονοϊός: D-Day η ερχόμενη Παρασκευή για τις κυβερνητικές αποφάσεις

Αδειάζει η άμμος στην κλεψύδρα για τις κυβερνητικές αποφάσεις με τις οποίες θα προσδοριστεί η νέα συνταγή για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που επιβάλλεται από την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες. Ένα «κοκτέιλ» επικίνδυνων μεταβολών, όπως η διαδοχική κατάρριψη αρνητικών ρεκόρ στον αριθμό των κρουσμάτων, καθώς επίσης οι ανησυχητικές διαστάσεις που καταγράφονται και στους υπόλοιπους υγειονομικούς δείκτες.

Κορονοϊός: D-Day η ερχόμενη Παρασκευή για τις κυβερνητικές αποφάσεις

Η D-Day για την λήψη νέων αποφάσεων από την κυβέρνηση είναι αυτή η Παρασκευή. Στην τακτική ενημερωτική σύσκεψη με την επιτροπή των λοιμοξιωλόγων θα καθοριστούν πιθανές αλλαγές ή προσθήκες στο μοντέλο αντιμετώπισης της πανδημίας: «Πρέπει τώρα, άμεσα να ανακόψουμε την εξάπλωση του ιού, ιδιαίτερα στις περιοχές με αυξημένο ιικό φορτίο» τονίζουν μονότονα τις τελευταίες ημέρες κυβερνητικά στελέχη δείχνοντας προς τις περιοχές που βρίσκονται στο κόκκινο (4) και στο πορτοκαλί επίπεδο (3), του επιδημιολογικού χάρτη.

Στην τηλεδιάσκεψη θα τεθούν επι τάπητος και τα στοιχεία των τελευταίων εικοσιτετραώρων και μετά την επισκόπηση και την ανάλυσή τους καθώς επίσης την εισήγηση των ειδικών, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός καλούνται να αποφασίσουν για τον βαθμό κλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved