Αποκλειστική συνέντευξη της Νατάσας Παζαΐτη στο QueenPlus: «Δεν υπάρχει μάχη που δεν παλεύεται»

Με αφορμή την Ημέρα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού (24/10) η διακεκριμένη χειρουργός μαστού, Νατάσα Παζαΐτη δίνει μια αποκλειστική συνέντευξη στο QueenPlus και στη Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου.

Αποκλειστική συνέντευξη της Νατάσας Παζαΐτη στο QueenPlus: «Δεν υπάρχει μάχη που δεν παλεύεται»

Είναι γνωστό πως η Νατάσα Παζαΐτη αποφεύγει τη δημοσιότητα. Αυτή τη φορά όμως θέλησε να μιλήσει για τον καρκίνο του μαστού και για όλες τις γυναίκες-μαχήτριες που συναντά καθημερινά στο ιατρείο της. Για εκείνες που στέκεται πλάι τους σα βράχος και βουτάει ολοκληρωτικά μαζί τους στη «μάχη», πολεμώντας τον ίδιο εχθρό... κάθε μέρα.


Τι τη συνδέει μ’ εκείνες και πώς βιώνει την περιπέτειά τους; Τι συναισθηματικό κόστος έχει για την ίδια η καθημερινή «μάχη» με τον ίδιο εχθρό και πόση δύναμη στο τέλος κάθε ημέρες αντλεί από όλες τις survivors; Είναι εύκολο για έναν γιατρό να αποτελεί αγγελιοφόρο μιας δυσάρεστης είδησης και πώς καλείται η ίδια να διαχειριστεί τα συναισθήματα των ασθενών της;

”Θα προλάβω να χαρώ τα παιδιά μου; Να τα δω να μεγαλώνουν;”. Μια ερώτηση που μου κάνουν πολύ συχνά οι γυναίκες, και προσωπικά, ούσα μητέρα, με συγκλονίζει, με συγκινεί βαθιά», εξομολογείται η Νατάσα Παζαΐτη στο QueenPlus.

Διαβάστε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Νατάσα Παζαΐτη στο plus.queen.grplus.queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved