Συστατικά
- 1 κιλό μοσχάρι, ελιά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κρεμμύδια
- 3 σκ. σκόρδο
- 2 φύλλα δάφνης
- 3 κ.σ. πάπρικα
- 500 γρ. πατάτες
- 250 γρ. καρότα
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 1 κ.σ. σουσάμι, μαύρο
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1200 γρ. ζωμό, κοτόπουλου
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- ψωμί
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com