Άκης Πετρετζίκης: Τηγανόψωμο με φέτα
Μια μοναδική συνταγή απο τον Άκη Πετρετζίκη
Μέθοδος Εκτέλεσης
Για τη ζύμη
- Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το νερό, τη μαγιά και ανακατεύουμε με σύρμα χειρός. Ιδανικά αφήνουμε 10-15 λεπτά να ενεργοποιηθεί τη μαγιά.
- Προσθέτουμε το αλεύρι, το ξίδι το ελαιόλαδο, αλάτι και χτυπάμε με τον γάντζο σε δυνατή ταχύτητα για 5-7 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ελαστικό ζυμάρι.
- Μεταφέρουμε σε λαδωμένο μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη να διπλασιαστεί σε όγκο.
Για τη σύνθεση
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά...
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com