Άκης Πετρετζίκης: Καγιανάς με λουκάνικο Μυκόνου
Μια μοναδική συνταγή απο τον Άκη Πετρετζίκη
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες.
- Σε ένα τηγάνι διαμέτρου 20 εκ. σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα λουκάνικα.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σοτάρουμε τα λουκάνικα για 4-5 λεπτά ανακατεύοντάς τα αρκετές φορές με μια ξύλινη κουτάλα ώστε να χρυσίσουν.
- Τρίβουμε τις ντομάτες και σβήνουμε τα λουκάνικα.
- Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι και ...
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com