Άκης Πετρετζίκης: Πίτα με αβγά και σπανάκι

Μια μοναδική συνταγή απο τον Άκη Πετρετζίκη

Άκης Πετρετζίκης: Πίτα με αβγά και σπανάκι













  • Μέθοδος Εκτέλεσης


    Για τη ζύμη

    • Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι, το νερό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με τον γάντζο για 4-5 λεπτά μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα.
    • Τυλίγουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.

    Για τη γέμιση

    • Ψιλοκόβουμε το ξερό κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, τον άνηθο, τον δυόσμο και τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τα χρειαστούμε.
    • Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το σπανάκι και το αφήνουμε να σοταριστεί για 2-3 λεπτά μέχρι να πέσει ο όγκος του στο ...










Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved