Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Κόβουμε το κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια και το βάζουμε στο τηγάνι.
- Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το βάζουμε στο τηγάνι.
- Προσθέτουμε το βούτυρο και αφήνουμε να καραμελώσουν για 2-3 λεπτά.
- Βάζουμε το σπανάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά, και ψήνουμε για 10-15 λεπτά μέχρι να χάσει την υγρασία του και τον όγκο του.
- Κόβουμε 2 κ.σ. από κάθε μυρωδικό. Τα υπόλοιπα τα...
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com