Άκης Πετρετζίκης : Χοιρινό κότσι στη χύτρα ταχύτητας
Μια μοναδική συνταγή απο τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για το κότσι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κιλά κότσι, χωρίς δέρμα
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. κρασί λευκό
- 500 γρ. νερό
- 1 κύβο κότας
- 25 γρ. κορν φλάουρ
- 2 κ.σ. μουστάρδα
Για τη γαρνιτούρα
- 1 κρεμμύδι
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 σκ. σκόρδο
- 2 κλ. δεντρολίβανο
- 1 κιλό ρεβίθια, βρασμένα
- 1 κ.γ. κύμινο
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
- μαϊντανό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com