Συστατικά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 750 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. θυμάρι, ξερό
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 100 ml κρασί κόκκινο
- 200 ml νερό
- 1 κύβο κότας
- 1 στικ κανέλα
- 2 φύλλα δάφνης
- 3 κόκκους μπαχάρι
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 100 ml κρέμα γάλακτος 35%
- παρμεζάνα, τριμμένη, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com