Συστατικά
- 1 παπάγια
- 2 ακτινίδια
- 200 γρ. πεπόνι
- 1 λάχανο, μικρό, λευκό
- 2 καρότα
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 2 κλ. σέλερι
- χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο + έξτρα για το σερβίρισμα
- 200 γρ. τόφου
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com