Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 10' 35" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 50' 30" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 11° 52' 46" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 47' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 48' 39" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 28' 01" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 59' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 28' 05" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 27' 40" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 01' 42" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 54" ΤΑΥΡΟΣ

Μια πλατφόρμα για μηνύματα σε όλες τις συσκευές

Αν αναρωτιόσασταν πώς θα συγχρονίσετε τις συνομιλίες και τις κλήσεις σας σε όλες σας τις συσκευές, ορίστε η λύση

Μια πλατφόρμα για μηνύματα σε όλες τις συσκευές

Στο σημερινό κόσμο με τους τόσο γρήγορους ρυθμούς, συχνά χρησιμοποιούμε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, αφήνοντας το κινητό για τον υπολογιστή και μετά για το τάμπλετ, κάθε λίγο. Η πανδημία του COVID-19 επιτάχυνε ακόμη περισσότερο την ψηφιακή μεταμόρφωση του τρόπου που δουλεύουμε, σπουδάζουμε, επικοινωνούμε ή διασκεδάζουμε. Το να μπορεί κανείς να επικοινωνεί online έχει γίνει βασική ανάγκη. Οι πλατφόρμες που μας επιτρέπουν να βρίσκουμε εύκολα τις επαφές μας, να στέλνουμε γραπτά μηνύματα, να γράφουμε ηχητικά ή βιντεομηνύματα, να κάνουμε κλήσεις και βιντεοκλήσεις, να στέλνουμε σημαντικά αρχεία και πολλά άλλα απέκτησαν ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Και για να μπορούμε να συντονίζουμε όλη αυτήν την επικοινωνία, όλοι μας ενδιαφερόμαστε για το συγχρονισμό της αγαπημένης μας εφαρμογής επικοινωνίας σε όλες τις πλατφόρμες που τη χρησιμοποιούμε, για εύκολη μεταφορά αρχείων, και για να μη χάνεται κανένα μήνυμα ή κλήση όταν μεταφερόμαστε από τη μία συσκευή στην άλλη μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Η Rakuten Viber, η εταιρεία πίσω από μία από τις κορυφαίες εφαρμογές στον κόσμο για δωρεάν και εύκολη επικοινωνία, έχει προσαρμόσει τη χρήση σε όλες τις συσκευές, είτε μιλάμε για κινητά, υπολογιστές ή τάμπλετ. Το Viber είναι πραγματικά μια multi-platform εφαρμογή.

Το Viber for Desktop είναι μια πλήρης έκδοση του Viber, σχεδιασμένη για τον υπολογιστή σας. Πρόκειται για ένα σπουδαίο εργαλείο για να διατηρείται απρόσκοπτη η επικοινωνία, χωρίς την ανάγκη να περνάτε από τη μία συσκευή στην άλλη. Όλα τα μηνύματα που στέλνετε και λαμβάετε στο Viber -είτε βρίσκεστε στον υπολογιστή, είτε στο κινητό- συγχρονίζονται συνεχώς, ώστε να μην δημιουργείται κενό στις συνομιλίες.

Μέσα στη μέρα, πολλοί από εμάς δουλεύουμε ή μελετάμε μπροστά σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το Viber for Desktop μας δίνει τη δυνατότητα να γλιτώνουμε χρόνο, αφού δεν χρειάζεται να σηκώνουμε το κινητό μας για να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας με άλλους. Επίσης, είναι πολλές φορές πολύ πιο βολικό να χρησιμοποιεί κανείς μια μεγάλη οθόνη και ένα πληκτρολόγιο. Το Viber for Desktop είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο επικοινωνίας για να μένετε συνδεδεμένοι με τους συναδέλφους και να συζητάτε θέματα που προκύπτουν μέσα στη μέρα, να κάνετε ηχητικές ή βιντεοκλήσεις, να μοιράζεστε τις οθόνες σας ή να ανταλλάσσετε αρχεία.

Με τη λειτουργία μεταφοράς κλήσης, ακόμη κι αν έχετε ξεκινήσει τον υπολογιστή, αλλά πρέπει να φύγετε για ένα ραντεβού, δεν χρειάζεται να βγείτε από τη μία συσκευή για να μπείτε στην κλήση από την άλλη.

Το Viber for Desktop είναι επίσης είναι εξαιρετικό εργαλείο για εκπαιδευτικούς, αφού τους επιτρέπει να είναι συνδεδεμένοι με τους μαθητές τους για ομαδική ή προσωπική επικοινωνία, οργανωμένη σε κοινότητες, ομάδες ή μηνύματα 1-προς-1. Η ανταλλαγή εκπαιδευτικού υλικού και εργασιών αλλά και τα γρήγορα τεστ είναι πολύ εύκολα.

Το Viber περηφανεύεται για την ασφάλεια που προσφέρει σε όλους του τους χρήστες. Τo Viber for Desktop ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία και προσφέρει 100% ιδιωτικότητα. Όπως και με τα μηνύματα στο κινητό σας, έτσι και τα μηνύματα που ανταλλάσσονται μέσω Viber for Desktop έχουν κρυπτογράφηση end-to-end, που σημαίνει ότι μόνο εσείς και το πρόσωπο με το οποίο συνομιλείτε έχετε τα (αυτόματα) κλειδιά για να αποκρυπτογραφήσετε και να καταλάβετε το μήνυμα.

Κατεβάζοντας το Viber for Desktop θα μπορέσετε να συγχρονίσετε όλη σας την επικοινωνία σε όλες σας τις συσκευές. Δοκιμάστε το τώρα: https://www.viber.com/en/download/

Σχετικά με τη Rakuten Viber:

Στη Rakuten Viber, συνδέουμε τους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι ή πού βρίσκονται. Οι χρήστες μας σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες όπως οι συνομιλίες ένας-προς-έναν, βιντεοκλήσεις, ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων, ενημερώσεις και συζητήσεις των χρηστών με τα αγαπημένα τους δημόσια πρόσωπα και brands. Διασφαλίζουμε για τους χρήστες μας ένα ασφαλές και δωρεάν περιβάλλον για να μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

Η Rakuten Viber είναι μέλος της Rakuten Inc., παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Αποτελεί το επίσημο κανάλι επικοινωνίας της FC Barcelona και την επίσημη εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων των Golden State Warriors.

Γίνετε μέλος του Viber σήμερα και απολαύστε την καλύτερη εμπειρία επικοινωνίας στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο media@viber.com

Έχετε ανάγκη τα υλικά branding της Rakuten Viber; Βρείτε τα στο brand center.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved