Συστατικά
- 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 150 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για την φόρμα
- 6 αβγά, μεσαία, σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 πρέζα αλάτι
- ξύσμα λεμονιού, από 4 λεμόνια
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Για το γλάσο
- 300 γρ. ζάχαρη άχνη
- χυμό λεμονιού, από 1-2 λεμόνια
Για το σερβίρισμα
- ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com