Συστατικά
- 75 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + έξτρα, για τη φόρμα
- 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 3 αβγά, μέτρια
- 150 γρ. ξινόγαλο
- 50 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 2 αχλάδια
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα, για τη φόρμα
- 100 γρ. καλαμποκάλευρο
- 2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα
- γάλα, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com