Συστατικά
Για το σιρόπι
- 500 γρ. νερό
- 600 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- φλούδα, από 1 λεμόνι
- 1 στικ κανέλα
- 1 κ.σ. μέλι
Για τη βάση
- 500 γρ. καταΐφι Χρυσή Ζύμη
- 150 γρ. βούτυρο
Για την κρέμα
- 1 λίτρο γάλα
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 6 κρόκους
- 100 γρ. κορν φλάουρ
- 100 γρ. βούτυρο, παγωμένο
Για τη σαντιγί
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
Για το σερβίρισμα
- φιστίκια Αιγίνης, σπασμένο
- φρούτα, της αρεσκείας σας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com