Άκης Πετρετζίκης:Μοσχαράκι κοκκινιστό
Μια μοναδική συνταγή απο τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
- 3 στικ σέλερι
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 3 καρότα
- 60 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κιλό μοσχάρι, κιλότο
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. κρασί κόκκινο
- 2 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 800 γρ. ντομάτες
- 1 κ.σ. κοφτή ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα
- 300 γρ. ρύζι μπασμάτι
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com