Kate Middleton: Πώς δείχνει τόσο ξεκούραστη ενώ είναι τόσο δραστήρια;

Στην ηλικία των 38 ετών, με τρία μικρά παιδιά στο παλάτι και αναρίθμητες κοινωνικές και βασιλικές υποχρεώσεις στο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα, το σίγουρο είναι πως η Kate Middleton είναι μία πολυάσχολη μητέρα, σύζυγος και… Δούκισσα.

Kate Middleton: Πώς δείχνει τόσο ξεκούραστη ενώ είναι τόσο δραστήρια;

Κακά τα ψέματα! Σίγουρα η Kate έχει σε καθημερινή βάση όλη τη βοήθεια που χρειάζεται για να τα βγάζει πέρα με τα παιδιά και τις βασιλικές υποχρεώσεις. Όμως η ίδια προτιμά να αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος από τον προσωπικό της χρόνο στο μεγάλωμα των παιδιών της. Και κάπου εδώ οφείλουμε να διερωτηθούμε: Πώς η Kate Middleton δείχνει πάντα τόσο ξεκούραστη, ενώ είναι τόσο δραστήρια; Ποιο είναι άραγε το Royal Jelly της;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα βρίσκονται στη λίστα που ακολουθεί!

Έχει κάνει την άσκηση κομμάτι της ζωής της

Έρευνες έχουν δείξει πως η γυμναστική αποτελεί ένα πραγματικό ελιξίριο νεότητας. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τους ειδικούς, η συστηματική γυμναστική μπορεί να «φρενάρει» τον ρυθμό γήρανσης του οργανισμού και να προσθέσει χρόνια ζωής!

Αυτό το γνωρίζει καλά η Kate Middleton η οποία εδώ και πολλά χρόνια γυμνάζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Τρέξιμο, γιόγκα, στατικό ποδήλατο και βάρη για το σώμα αποτελούν τη γυμναστική ρουτίνα της Δούκισσας, η οποία -όπως φημολογείται- προτιμά να ασκείται χωρίς τη βοήθεια προσωπικού γυμναστή.

2s

Φροντίζει να τρέφεται σωστά και επιλέγει τα κατάλληλα superfoods

Ένας ακόμη λόγος που η Kate δείχνει πάντα τόσο ξεκούραστη σε κάθε εμφάνισή της και σε όλες τις φωτογραφίες των παπαράτσι που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, σχετίζεται με το γεγονός ότι δίνει τεράστια βάση στη διατροφή της. Φροντίζει δηλαδή να τρέφεται σωστά προκειμένου να λαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός της για να έχει ενέργεια και ταυτόχρονα, επιλέγει τροφές που ευνοούν τη νεότητα και την υγεία του δέρματός της γενικότερα.

Πιο αναλυτικά, όπως έχει γίνει γνωστό, η Kate Middleton ακολουθεί μια διατροφή που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και η οποία περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- πολλά φρούτα και λαχανικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά, ενώ επιλέγει να καταναλώνει τρόφιμα που περιέχουν «καλά» λιπαρά. Παράλληλα, αποφεύγει τα γαλακτοκομικά προϊόντα και δεν παραλείπει να πίνει κάθε μέρα από ένα υγιεινό smoothie.

Το «βασιλικό» ελιξίριο που θα σου προσφέρει τη λαμπερή όψη της Kate

Αν θέλεις να δείχνεις και να αισθάνεσαι και εσύ ξεκούραστη σε κάθε εμφάνισή σου, τότε καλό να εντάξεις την άσκηση στη ζωή σου και να υιοθετήσεις τις διατροφικές συνήθειες της Kate. Το σίγουρο είναι όμως, ότι υπάρχει ένα «βασιλικό» tip που αξίζει να ακολουθήσεις, αν θέλεις να αποκτήσεις τη λαμπερή και ξεκούραστη όψη της Δούκισσας.

Είναι το Royal Jelly, η υπερτροφή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σου ή αλλιώς, ο βασιλικός πολτός! Θεωρείται ελιξίριο υγείας και νεότητας χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει, ενώ μεταξύ άλλων θα σου προσφέρει ενέργεια, θα τονώσει το ανοσοποιητικό σου και θα συμβάλλει στη βελτίωση της συγκέντρωσής σου.

Αν δεν το γνώριζες, αξίζει απλώς να αναφέρουμε πως ο βασιλικός πολτός είναι η μοναδική τροφή της βασίλισσας μέλισσας -και ο λόγος που η βασίλισσα ζει 40 με 50 φορές περισσότερο από τις υπόλοιπες μέλισσες.

Πού θα βρεις, λοιπόν, αυτό το Royal Jelly; Στον Superfoods Βασιλικό Πολτό. Πρόκειται για ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που επεξεργάζεται με κατάλληλο τρόπο ώστε να διατηρούνται σχεδόν όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του, που αξίζει την προσοχή σου. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί για τον βασιλικό πολτό, έχουν δείξει πως διαθέτει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και για τον άνθρωπο, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και η βελτίωση της μνήμης -κάτι που όσο μεγαλώνεις, σίγουρα σε ενδιαφέρει.

3s

Δοκίμασε να βρεις και εσύ, λοιπόν, το Royal Jelly σου, φρόντισε να ακολουθείς στο εξής μια περισσότερο ισορροπημένη διατροφή που βασίζεται σε φυτικά προϊόντα και μην ξεχνάς να ασκείσαι συχνά. Σύντομα θα δεις ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνεις και εσύ ξεκούραστη σε κάθε εμφάνισή σου, ακόμη και αν είσαι περισσότερο δραστήρια από την Kate Middleton!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved