Άκης Πετρετζίκης: Γιουβέτσι στη χύτρα ταχύτητας
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
- 2 κιλά μοσχάρι, ποντίκι
- 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 στικ κανέλα
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 100 γρ. κρασί κόκκινο
- 1 κύβο βοδινού
- 1 πρέζα μπούκοβο
- 1 κ.σ. κοφτή ζάχαρη κρυσταλλική
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 λίτρο νερό
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 500 γρ. κριθαράκι
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- 50 γρ. φέτα
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- πιπέρι
- αλάτι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com