Άκης Πετρετζίκης: Τρίγωνα Πανοράματος
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για το σιρόπι
- 500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 400 γρ. νερό
Για την κρέμα
- 1 λίτρο γάλα
- 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 λοβό βανίλιας
- 65 γρ. κρόκους
- 200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Για το φύλλο
- 450 γρ. φύλλο κρούστας για γλυκά
- 200 γρ. βούτυρο, για άλειμμα
Για το γαρνίρισμα
- σαντιγί
- φιστίκια, τριμμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com