Άκης Πετρετζίκης: Χοιρινά σουβλάκια με πανσέτα
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για την πανσέτα
- 1 κιλό πανσέτα, χωρίς κόκαλο
- 2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
Για τις πίτες
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- αλάτι
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη σύνθεση
- 1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 1 ντομάτα
- 1 κρεμμύδι
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 6 κ.σ. τζατζίκι
- 100 γρ. πατάτες τηγανητές
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com