Συστατικά
- 1 κουνέλι
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο
- 1 κ.σ. κύμινο, σε σπόρους
- 1 κ.σ. κόλιανδρο, σε σπόρους
- 2-3 φύλλα δάφνης
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 στικ κανέλα
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 100 γρ. κρασί κόκκινο
- 3-4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο, με ρόδι
- 2 κ.σ. μέλι
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 κύβο κότας
- 1 λίτρο νερό
- 2 κλ. δεντρολίβανο
Για το σερβίρισμα
- ψωμί
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com