Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 14' 17" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 05° 07' 18" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 09° 58' 27" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 39' 49" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 21' 20" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 14' 29" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 53' 22" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 25' 29" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 25' 32" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 00' 42" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 17" ΤΑΥΡΟΣ

Άκης Πετρετζίκης: Cannoli

Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη 

Άκης Πετρετζίκης: Cannoli

Συστατικά

Για τη γέμιση

  • 400 γρ. ρικότα
  • 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 150 γρ. μασκαρπόνε
  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ανάλατα, προαιρετικά

Για τη ζύμη

  • 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 30 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 20 γρ. ηλιέλαιο
  • 60 γρ. μαυροδάφνη
  • 1 αβγό, μεσαίο
  • αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
  • 500 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη σύνθεση

  • 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης

Για το σερβίρισμα

  • ζάχαρη άχνη
 Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved