ΒΙΑΝΕΞ και Όμιλος DPG: Δωρεάν Τεστ COVID-19 για όλους τους εργαζομένους των εταιρειών

Σε μια σημαντική ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προχώρησαν η εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ και ο Όμιλος DPG, στο πλαίσιο της υγιεινής και της ασφάλειας των εργαζομένων των εταιρειών, με την προσφορά της δωρεάν διεξαγωγής διαγνωστικού ελέγχου για τον COVID-19 σε όλους, όσοι επιστρέφουν στα γραφεία τους μετά την καλοκαιρινή τους άδεια.
ΒΙΑΝΕΞ και Όμιλος DPG: Δωρεάν Τεστ COVID-19 για όλους τους εργαζομένους των εταιρειών

Σημειώνεται, ότι με γνώμονα την ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των περίπου 1.500 εργαζομένων τους, οι εταιρείες προχώρησαν σε συνεργασία με εξειδικευμένο διαγνωστικό φορέα για τη δημιουργία ειδικών προσωρινών δομών έξω από τα γραφεία τους, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να προσέρχονται χωρίς επιπρόσθετο συνωστισμό πριν εισέλθουν στα γραφεία τους για τη σχετική εξέταση.



Από την πρώτη μέρα της πρωτόγνωρης πανδημίας του COVID-19, τόσο η ΒΙΑΝΕΞ, όσο και ο Όμιλος DPG, ευθυγραμμίστηκαν απόλυτα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τα μέτρα που τέθηκαν από την Πολιτεία για την προστασία των ανθρώπων τους. Παράλληλα, και για τις δύο εταιρείες, τηρείται μια σειρά από επιπλέον μέτρα και διαδικασίες, που περιλαμβάνουν τη διανομή αναλώσιμων υγειονομικών υλικών, όπως απολυμαντικά και ειδικές μάσκες και γάντια για τους εργαζομένους, αλλά και τακτές απολυμάνσεις στα κτίρια των εταιρειών.



Με την πανδημία του κορωνοϊού σε εξέλιξη, η ΒΙΑΝΕΞ και ο Όμιλος DPG, αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υγεία των ανθρώπων τους. Ταυτόχρονα, οι εταιρείες στηρίζουν την Πολιτεία και τη συνολική προσπάθεια που συντελείται για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου, με σεβασμό και ευαισθησία απέναντι στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας.

Πηγή φωτογραφίας:Intime
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved