Μέθοδος Εκτέλεσης
Συστατικά
Για τη γκανάς
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 200 γρ. κουβερτούρα
Για το παγωτό
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 150 γρ. φράουλες
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
Για τη σύνθεση
- 260 γρ. παντεσπάνι, βανίλιας
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
- φράουλες
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com