Μέθοδος Εκτέλεσης
Συστατικά
Για το σιρόπι
- 700 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
 - 500 γρ. νερό
 - 300 γρ. χυμό πορτοκαλιού
 
Για τη βάση
- 450 γρ. φύλλο κρούστας για γλυκά
 - 2 πορτοκάλια
 - ξύσμα πορτοκαλιού, από 3 πορτοκάλια
 - 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
 - 250 γρ. σπορέλαιο
 - 250 γρ. γάλα, 3,5%
 - 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
 - 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
 - 2 λοβούς βανίλιας
 - 3 αβγά
 
Για το σερβίρισμα
- παγωτό
 - γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι
 
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com