Άκης Πετρετζίκης: Κέικ καρότου με ανανά
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

Μέθοδος Εκτέλεσης
Συστατικά
- 90 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 90 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 120 γρ. καρότο, τριμμένο
- 170 γρ. ζάχαρη καστανή
- 110 γρ. ηλιέλαιο
- 1 αβγό
- 300 γρ. ανανά, ψιλοκομμένο
Για το γλάσο
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 20 γρ. νερό
Για το σερβίρισμα
- 4-5 φέτες ανανά
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com