Άκης Πετρετζίκης: Ανανάς ψητός

Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

Άκης Πετρετζίκης: Ανανάς ψητός









Μέθοδος Εκτέλεσης


  • Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τον χυμό και το ξύσμα από τα λάιμ, το μέλι και το τσίλι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να λιώσει το μέλι και να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τον ανανά σε φέτες πάχους 2 εκ.
  • Ζεσταίνουμε το μπάρμπεκιου και αφού αλείψουμε με ένα πινέλο τα κομμάτια του ανανά με τη μαρινάδα, τα ψήνουμε για 3 λεπτά από






Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved