Άκης Πετρετζίκης: Πάβλοβα με ροδάκινα
Μια μοναδική συνταγή διά χειρός Άκη Πετρετζίκη!

Μέθοδος Εκτέλεσης
Για τη μαρέγκα
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100ο C στον αέρα.
- Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια, τον χυμό από το λεμόνι, το αλάτι και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη σε δόσεις και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία σφιχτή μαρέγκα.
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com