Άκης Πετρετζίκης: Πάβλοβα με ροδάκινα

Μια μοναδική συνταγή διά χειρός Άκη Πετρετζίκη!

Άκης Πετρετζίκης: Πάβλοβα με ροδάκινα

Μέθοδος Εκτέλεσης


Για τη μαρέγκα

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100ο C στον αέρα.
  • Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια, τον χυμό από το λεμόνι, το αλάτι και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
  • Προσθέτουμε τη ζάχαρη σε δόσεις και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία σφιχτή μαρέγκα.

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved