
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Τοποθετούμε στο τηγάνι τις φέτες του μπέικον και ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να χρυσαφίσουν.
- Αφαιρούμε τις φέτες του μπέικον από το τηγάνι και τις μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
- Βάζουμε στο τηγάνι τις φέτες ψμιού και τις φρυγανίζουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
- Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και μεταφέρουμε τις φέτες του ψωμιού στον πάγκο εργασίας.
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com