Άκης Πετρετζίκης: Σαραγλί Θεσσαλονίκης
Μια μοναδική συνταγή διά χειρός Άκη Πετρετζίκη!

Μέθοδος Εκτέλεσης
Για το σιρόπι
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το στικ κανέλας, τη γλυκόζη, τα γαρίφαλα και τη φλούδα από το λεμόνι.
- Μεταφέρουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
- Βράζουμε περίπου 5-7 λεπτά μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη και αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Δείτε την εκτέλεση της συνταδής στο akispetretzikis.com