Άκης Πετρετζίκης: Σαλάτα με ρεβίθια και κεράσια

Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

Άκης Πετρετζίκης: Σαλάτα με ρεβίθια και κεράσια









Μέθοδος Εκτέλεσης


  • Μουλιάζουμε τα ρεβύθια από το βράδυ σε ένα μπολ με νερό να τα καλύπτει.
  • Σε ένα δεύτερο μπολ μουλιάζουμε το σιτάρι με νερό να τo καλύπτει.
  • Σουρώνουμε το σιτάρι και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με 2 λίτρα νερό να βράσει σε μέτρια - δυνατή φωτιά για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
  • Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη σε ένα μπολ να κρυώσει.
  • Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε άλλα 2 λίτρα νερό να βράσουν και βράζουμε τα ρεβύθια για 40-50 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  • Σουρώνουμε και βάζουμε στο μπολ με το σιτάρι.






Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved