Άκης Πετρετζίκης: Αρνί μπούτι φιλέτο στον φούρνο
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα υλικά για τη μαρινάδα και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε μέσα το κρέας, ανακατεύουμε, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για 24 ώρες.
- Ανακατεύουμε καλά στο ενδιάμεσο 2-3 φορές.
- Την επόμενη μέρα, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
- Αφαιρούμε το κρέας από τη μαρινάδα και το τοποθετούμε σε ένα ταψί.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το ψήνουμε για περίπου 70 λεπτά.
- Αποσύρουμε το ταψί από τον φούρνο και κρατάμε το ζουμάκι, το οποίο, αν θέλουμε, συμπυκνώνουμε σε ένα τηγάνι.
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com