Το λάθος στο video της δολοφονίας του Αλέξη και η παραίτηση στο Mega

 

«Από λάθος μεταδόθηκε αλλοιωμένο το video της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου» εξομολογείται ο διευθυντής ενημέρωσης του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως υπέβαλε την παραίτησή του για το λάθος αυτό.

 

Το λάθος στο video της δολοφονίας του Αλέξη και η παραίτηση στο Mega

Διαβάστε το κείμενο, όπως το δημοσιεύτηκε από τον ίδιο τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο στο διαδίκτυακό τόπο aixmi, πριν από λίγο:

"Στις 6 Δεκεμβρίου 2008, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας δολοφόνησε στα Εξάρχεια τον 16χρονο μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Ήταν μια οριακή στιγμή που πιστεύω ότι άλλαξε τη φορά των πραγμάτων. Πυροδότησε τεράστια κοινωνική ένταση, ενίσχυσε την επιρροή ακραίων στοιχείων που έκαιγαν την Αθήνα επί είκοσι μέρες με την αστυνομία σε ρόλο απλού παρατηρητή, προκάλεσε μεγάλη βλάβη στη διεθνή εικόνα της χώρας, έπληξε καίρια τον τομέα του τουρισμού και γέννησε μια νέα γενιά τρομοκρατών. Τρία χρόνια αργότερα αισθάνομαι την ανάγκη να καταθέσω την προσωπική μου μαρτυρία για τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση, την οποία κλήθηκα να διαχειριστώ ως...

Διαβάστε όλο το κείμενο του κ. Παναγιωτόπουλου και δείτε το επίμαχο βίντεο στο gossiptv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved