Άκης Πετρετζίκης: Εξωτικό ρυζόγαλο
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις ενα πρωτότυπο ρυζόγαλο
Συστατικά
- 250 γρ. ρύζι γλασέ
- 250-500 ml νερό
- 500 ml γάλα, 3,5%
- 400 ml γάλα καρύδας
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 6 λοβούς κάρδαμο (κακουλέ)
- 1 στικ κανέλα
- 1 μάνγκο
- 20 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χοντροκομμένα
- 50 γρ. μέλι, για πασπάλισμα
- φύλλα δυόσμου, λεπτοκομμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com