Άκης Πετρετζίκης: Σπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι με πέστο (alla Genovese)
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις μια πρωτότυπη συνταγή

Συστατικά
Για τα ζυμαρικά
- 400 γρ. σπαγγέτι, από δίκοκκο σιτάρι
- 1 κ.γ. αλάτι
Για την πέστο
- 120 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. φύλλα βασιλικού
- 130 γρ. κάσιους
- 2 σκ. σκόρδο
- 100 γρ. παρμεζάνα
- πιπέρι
- αλάτι, λίγο
Για το σερβίρισμα
- φύλλα βασιλικού
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com