Άκης Πετρετζίκης: Σπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι με πέστο (alla Genovese)

Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις μια πρωτότυπη συνταγή

Άκης Πετρετζίκης: Σπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι με πέστο (alla Genovese)









Συστατικά


Για τα ζυμαρικά

  • 400 γρ. σπαγγέτι, από δίκοκκο σιτάρι
  • 1 κ.γ. αλάτι

Για την πέστο

  • 120 γρ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. φύλλα βασιλικού
  • 130 γρ. κάσιους
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 100 γρ. παρμεζάνα
  • πιπέρι
  • αλάτι, λίγο

Για το σερβίρισμα

  • φύλλα βασιλικού
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο






Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved