Άκης Πετρετζίκης: Σορμπέ rhubarb

Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις σορμπέ

Άκης Πετρετζίκης: Σορμπέ rhubarb









Συστατικά


  • 500 γρ. rhubarb, μόνο το κόκκινο μέρος, κομμένο σε μικρά κομμάτια 1-2 εκ.
  • 450 γρ. νερό
  • 250 γρ. ζάχαρη καστανή
  • χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
  • ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
  • 5 γρ. τζίντζερ, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 50 γρ. γλυκόζη
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • φύλλα δυόσμου, για το σερβίρισμα






Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved