Άκης Πετρετζίκης: Λιγκουίνι ολικής με πέστο αβοκάντο

Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις Λιγκουίνι

Άκης Πετρετζίκης: Λιγκουίνι ολικής με πέστο αβοκάντο









Συστατικά


    • 500 γρ. λιγκουίνι, ολικής άλεσης
    • 300 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
    • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
    • αλάτι
    • πιπέρι

    Για το πέστο αβοκάντο

    • 2 αβοκάντο
    • 50 γρ. ελαιόλαδο
    • 1 σκ. σκόρδο
    • 50 γρ. κουκουνάρι
    • 20 γρ. βασιλικό
    • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
    • χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
    • αλάτι
    • πιπέρι
    • 50 γρ. παρμεζάνα

    Για το σερβίρισμα

    • ντοματίνια
    • ελαιόλαδο
    • πιπέρι
    • φύλλα βασιλικού






Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved