Επίθεση με βιτριόλι: «Αποστασιοποιημένη» η 35χρονη – Τα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει

Προβληματισμό στις Αρχές προκαλεί η περιγραφή της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, για την 35χρονη φερόμενη ως δράστρια, εν αναμονή της απολογίας της την Τρίτη.

Επίθεση με βιτριόλι: «Αποστασιοποιημένη» η 35χρονη – Τα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει

Οι Αρχές έχουν προβληματιστεί καθώς, όπως δήλωσε η Ιωάννα, η 35χρονη φερόμενη ως δράστρια φορούσε μαύρη μάσκα, ερχόμενη έτσι σε αντίθεση με τις εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας, όπου η κατηγορούμενη φαίνεται να φοράει άσπρη μάσκα.

Ωστόσο, μπορεί η φερόμενη ως δράστρια να είχε τον χρόνο να πετάξει τη μάσκα, σύμφωνα με το Star.

Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι μία μαρτυρία των πρώτων ημερών έλεγε πως η δράστις έφυγε τρέχοντας και πέταξε στους θάμνους μια μαύρη μάσκα.

«Σκληρή και αποστασιοποιημένη» η 35χρονη

Η κατηγορούμενη, η οποία αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη, περιγράφεται από τις Αρχές ως «σκληρή και αποστασιοποιημένη».

Συγκεκριμένα, αρνείται να δει ακόμη και τους ανθρώπους του στενού της κύκλου, με εξαίρεση τον αδερφό της που την επισκέφθηκε για να της αφήσει μερικά ρούχα.

Η φερόμενη ως δράστρια εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα και να μην απαντά σε καμία ερώτηση. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της «δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα της εδώ και τρεις μέρες».

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved