Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2020: Το τελικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πιστό στο ραντεβού του με το κοινό, ακόμα και μέσα σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία που επέβαλε ο κορωνοϊός, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου θα παρουσιάσει ένα συμπυκνωμένο πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσε σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα από το κανάλι του Φεστιβάλ στο Youtube η καλλιτεχνική διευθύντριά του, Κατερίνα Ευαγγελάτου.

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2020: Το τελικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

Με αυτόν τον τρόπο, το Φεστιβάλ «στηρίζει έμπρακτα την ελληνική δημιουργία, που περνά μία ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο, και ταυτόχρονα δίνει στους πολίτες, αλλά και στους επισκέπτες της χώρας μας, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις και συναυλίες μεγάλης κλίμακας στα εμβληματικά μνημεία μας», είπε η ίδια.

Σε αυτήν την ειδική εκδοχή του προγράμματος, όπως τελικά διαμορφώθηκε, θα παρουσιαστούν 17 ελληνικές παραγωγές μουσικής, θεάτρου και όπερας, με περίπου 300 καλλιτέχνες, που θα εμφανιστούν μόνο στα ανοικτά θέατρα της Επιδαύρου και στο Ηρώδειο. Πρόκειται για ορισμένες παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, καθώς και συνεργασίες με κρατικούς φορείς, που όλες είχαν ήδη εξαγγελθεί στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο και θα παρουσιαστούν προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα που επιβάλλει η πανδημία.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved