Θεσσαλονίκη: Ο ψαράς έκανε γκάφα - Δείτε τι σήκωσε στα δίχτυα του και «πάγωσε»

Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν το περίμενε!

Άννα Ζαμάνη
Θεσσαλονίκη: Ο ψαράς έκανε γκάφα - Δείτε τι σήκωσε στα δίχτυα του και «πάγωσε»

Μεσημέρι Πέμπτης 30 Απριλίου. Ένας ψαράς στη Νέα Μηχανιώνα, ειδοποιεί το λιμενικό ότι έχει βρει μια τεράστια ναυτική νάρκη και πως την έχει φέρει μέσα… στο πολυσύχναστο λιμάνι που αποτελεί τη βάση εκατοντάδων ψαράδων.

Αμέσως σημαίνει συναγερμός με τους άνδρες του λιμενικού και τις αστυνομικές αρχές, να αποκλείουν την πρόσβαση για τους πολίτες στο λιμάνι, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος έκρηξης, ενώ ενημερώνεται το υπουργείο Ναυτιλίας για να καταστρωθεί σχέδιο ασφαλούς εξουδετέρωσης της νάρκης (στις φωτογραφίες με κόκκινο κύκλο, μπορείτε να δείτε τη νάρκη).

Ο ψαράς, νωρίτερα την ίδια μέρα και ενώ ψάρευε στον Θερμαϊκό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr, έβγαλε με τα δίχτυα του τη νάρκη, – με δυσκολία η αλήθεια, καθώς ζύγισε περίπου έναν τόνο – αλλά δεν σκέφτηκε να ενημερώσει εκείνη τη στιγμή το λιμενικό, παρά μόνο επιστρέφοντας στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας. Θα μπορούσε, έλεγαν στελέχη του λιμενικού, να ειδοποιούσε αμέσως μόλις την έβρισκε, για να παρέμενε η νάρκη εκτός λιμένα και να είχε αποφευχθεί και ο κίνδυνος και η ταλαιπωρία για όλους.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved