Πένες με λουκάνικο και φέτα από τον Γιώργο Τσούλη
Ένα έυκολο και γρήγορο φαγητό!
#tsoulotip: Ρίχνουμε αλάτι στη κατσαρόλα που θα βράσουμε τα μακαρόνια για να βράσει το νερό πιο γρήγορα.
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. πένες
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 χωριάτικο λουκάνικο 200-250 γρ., κομμένο σε λωρίδες,
1 μεσαίο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκόρδο, ψιλοκομμένο
100 ml κρέμα γάλακτος
2 ντομάτες, κομμένες στα οκτώ
1 ζωμό λαχανικών
500 ml νερό
50 ml λευκό κρασί
100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη ξερή για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com