#tsoulotip: Όταν ρίξουμε τα αυγά στο μείγμα, ανακατεύουμε συνεχώς και γρήγορα ώστε να μη ‘’ψηθούν΄’ τα αυγά.
ΥΛΙΚΑ
50 γρ. τσουρέκι κομμένο σε μικρά κυβάκια
180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
80 γρ. μέλι
280 γρ. καστανή ζάχαρη
1 κ.σ. κανέλα σε σκόνη
1 κ.σ. μοσχοκάρυδο σε σκόνη
320 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
4 μέτρια αυγά
70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., κοσκινισμένο
Υλικά για το σερβίρισμα:
Άχνη ζάχαρη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com