#tsoulotip: Πρέπει να έχει παγώσει καλά η κρέμα για να ρίξουμε από πάνω το ζελέ.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπέρ
7-8 φρέσκες φράουλες, κομμένες σε κάθετες φέτες
Υλικά για την κρέμα:
1 ltr. γάλα πλήρες
2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
60 γρ. κορν φλάουερ
8 κρόκοι από μέτρια αυγά
40 γρ. βούτυρο παγωμένο
Υλικά για το ζελέ φράουλας:
200 ml. βραστό νερό
200 ml. κρύο νερό
1 φακελάκι των 100 γρ. ζελέ φράουλας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com