Πασχαλινά κουλουράκια με μέλι από τον Γιώργο Τσούλη
Τα αγαπημένα μας Πασχαλινά κουλουράκια!~
#tsoulotip: Όσο πιο μικρά κάνουμε τα κουλούρια μας τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν. Επίσης, μπορούμε να τα αλείψουμε με σκέτο κρόκο. Nα έχουμε όμως υπόψιν μας ότι θα πάρουν περισσότερο χρώμα.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Αλεύρι μαλακό
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
250 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
130 γρ. άχνη ζάχαρη
1 κ.σ. μέλι
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα
2 αυγά, large
80 ml γάλα, πλήρες
1-2 αυγά, για άλειμμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com