#tsoulotip: Οι κολοκυθοανθοί πρέπει να είναι μέσα στο τηγάνι σφιχτά τοποθετημένοι ο ένας πίσω από τον άλλον για να μη μας φύγει η γέμιση. Μεταχειριζόμαστε τους ανθούς πολύ απαλά γιατί είναι ευαίσθητοι και μπορεί να σπάσουν τα φύλλα τους.
ΥΛΙΚΑ
30 ανθούς κολοκυθιών
200 γρ. ρύζι, μακρύκοκκο
1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
1 μεγάλο κολοκύθι, τριμμένο
1 μέτριο καρότο, τριμμένο
5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
12–15 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
700 ml νερό
Χυμό από 2 -3 λεμόνια
1 κύβο ζωμό λαχανικών
70 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com