Κολοκυθοανθοί γεμιστοί του Γιώργου Τσούλη

Μια έυκολη και γρήγορη συνταγή!
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί του Γιώργου Τσούλη

#tsoulotip: Οι κολοκυθοανθοί πρέπει να είναι μέσα στο τηγάνι σφιχτά τοποθετημένοι ο ένας πίσω από τον άλλον για να μη μας φύγει η γέμιση. Μεταχειριζόμαστε τους ανθούς πολύ απαλά γιατί είναι ευαίσθητοι και μπορεί να σπάσουν τα φύλλα τους.

ΥΛΙΚΑ




30 ανθούς κολοκυθιών

200 γρ. ρύζι, μακρύκοκκο

1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο

1 μεγάλο κολοκύθι, τριμμένο

1 μέτριο καρότο, τριμμένο

5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

12–15 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

700 ml νερό

Χυμό από 2 -3 λεμόνια

1 κύβο ζωμό λαχανικών

70 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved