#tsoulotip: Το σπανάκι το ρίχνουμε προς το τέλος για να κρατήσει ζωντανό το χρώμα του. Επιπλέον όσο πιο λίγο το βράσουμε τόσο περισσότερα θρεπτικά συστατικά θα κρατήσει.
ΥΛΙΚΑ
1 lt νερό
600 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο
200 γρ. ρύζι arborio
4 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, σε λεπτές φέτες
1 πράσο, ψιλοκομμένο
1 λεμόνι, το χυμό του
1 κύβο ζωμό λαχανικών
1 κ.γ. εστραγκόν, αποξηραμένο (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com