#tsoulotip: Αφήνουμε το νερό να πάρει μια βράση προτού ρίξουμε τις πατάτες στην κατσαρόλα για να μην τραβήξουν αρκετή υγρασία.
ΥΛΙΚΑ
1400 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μουστάρδα
10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
100γρ.φρυγανιά, τριμμένη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Υλικά το πανάρισμα:
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com