#tsoulotip: Το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ γιατί δεν θα ψηθούν σωστά τα churros.
Για τα churros:
200 ml νερό
100 γρ. βούτυρο
6 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
3 αυγά
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
2 γρ. αλάτι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για τη καραμέλα βουτύρου:
150 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
300 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης
50 γρ. βούτυρο , παγωμένο
2 πρέζες αλάτι
Για το σερβίρισμα:
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.σ. κανέλα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com