Σαλάτα με κινόα και αβοκάντο από τον Γιώργο Τσούλη
Ένα έυκολο και γρήγορο γέυμα!
#tsoulotip: Πρέπει να ξεπλύνουμε πολύ καλά την κινόα κάτω από τρεχούμενο νερό τρίβοντας την με τα χέρια για να την καθαρίσουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για τη σαλάτα:
1 ώριμο αβοκάντο
200 γρ. κινόα λευκή
400 ml. ζωμός λαχανικών
8 τοματίνια
100 γρ. Ρόκα baby
Ξύσμα από 1 λάιμ
Χυμός από 1 λάιμ
Αλάτι
Πιπέρι
Για το βινεγκρέτ:
10 γρ. ξύσμα από φρέσκο τζίντζερ
10 γρ. μέλι
200 ml. ηλιέλαιο
Αλάτι
Χυμός από 2 λάιμ
1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com